Supermarktacties verse groenten & fruit 2010 – week 21

Supermarktacties verse groenten & fruit 2010 – week 21

Evenals in week 20 is de tomaat in week 21 de groente die het meest in de aanbieding is. Zo zijn er deze week 8 formules in actie met tomaten. Daarnaast zijn er diverse aanbiedingen van groentenmixen (7), broccoli (4) en paprika (4).

Vorige week lagen aardbeien bij 6 formules voordeling in de schappen, terwijl in week 21 geen landelijke actie met aardbei plaatsvindt. Bij 5 supermarktketens zijn appels in de aanbieding. Ook stunten 5 formules met kiwi’s.

Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsaanbiedingen van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Het betreft acties die op de websites van de formules worden vermeld. Download hier de aanbiedingen van week 21.

Wekelijks wordt een overzicht samengesteld met de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit bij de volgende formules: Albert Heijn, Boni, C1000, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk van den Broek/Digros/Bas van der Heijden, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Lidl, Meermarkt, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Super de Boer, Vomar.

Teelt- en handelsbedrijven kunnen gratis deze informatie ontvangen. Wilt u wekelijks per e-mail een overzicht ontvangen met de aanbiedingen van verse groenten en fruit bij Nederlandse supermarktformules stuur dan een e-mail naar r.schutter@tuinbouw.nl.

Zoeken in dossier

Zoeken in openbaar dossier: